FAQ

Aconseguirem desenvolupar, comunicar i fer un pla de negoci en 24 hores?

Sí :)

Quin és l'objectiu?

Passar-ho bé i veure si els geeks de Girona som capaços de fer un producte mínim viable en 1 cap de setmana. També experimentar en un esdeveniment d'aquest tipus per repetir l'experiència motivadora i emprenedora al menys un cop cada any: aquesta és la quarta edició, cada any ha sigut genial amb més de 50 inscrits.

Com cada any volem que el producte sigui resultat de tots els que hi hem participat, tothom tindrà una mateixa aportació de treball i al acabar el dissabte tindrem el resultat de l'esforç d'un dia sencer de tots.

Quins dies i horaris es fa?

El divendres dia 2 de març a les 18:30h es farà la sessió de presentació del projecte i es faran els equips de treball

El dissabte 3 de març a partir de les 8 ens trobarem també al Parc per començar a treballar en el projecte... fins a l'hora que sigui :)

Selecció del projecte!

Aquest any anirem revelant el projecte setmana a setmana via e-mail i a través de la web. Es tracta d'un projecte super atractiu, que inclourà hardware i que estem segurs que us encantarà.

Quina serà la dinàmica?

Divendres a la tarda explicarem 1 projecte que ha estat escollit per vàries persones (d'entre una llista de més de 10 projectes). La organització el portarà repartit en mini-projectes, factibles de ser fets en 24 hores. El discutirem, ens repartirem la feina els que siguem i ens posarem a pencar de forma coordinada (l'equip organitzador assentarà les bases de com treballar) amb l'objectiu de diumenge tenir-ho funcionant.

L'horari és estricte?

Sí i no. Per tal que sigui divertit i també productiu és important que la gent que participi pugui venir al menys el divendres a discutir el projecte i repartir la feina i el dissabte sencer a pencar. Ara, si vols venir a mirar o et poses d'acord amb el teu equip tampoc hi ha problema...

Perquè aquest any costa 5€?

Ho veiem com una forma de demanar un petit compromís per part dels assistents. Malauradament els altres anys la diferència entre inscrits i participants era massa alta. El pagament simbòlic ajudarà a comprar el material necessari, que es repartirà entre els assistens al acabar l'esdeveniment.

De qui serà el resultat del projecte?

De tots els que hi hagin participat. En funció de com vagi (sobretot si va bé :) les setmanes següents ens trobarem per discutir com ho seguim si és que ho fem: hi posem recursos? fem un altre cap de setmana intensiu per fer una versió 1.1? ho venem a Google ;)? Tothom partirà amb el mateix i segur que ens posarem d'acord.

Puc venir-hi?

Sí! Tothom hi és benvingut, no cal que tinguis un gran nivell en el teu camp, lo important és que tinguis passió i ganes per col·laborar en el projecte, entre tots aconseguirem executar les tasques per tal que s'arribi a un producte el màxim d'acabat possible. Per aconseguir aquesta fita, qualsevol gra de sorra serà benvingut. Hi haurà perfils més sènior que tutoritzaran als més júnior, només si cal.

Quins perfils de gent hi haurà?

Esperem a gent apassionada pel món de les startups de tots els àmbits:

  • Makers
  • Programadors
  • Machine Learning experts
  • Gent de negoci
  • Dissenyadors
  • Comunicadors

Competirem?

La idea no és que els equips competeixin entre ells, al contrari. La idea és col·laborar entre tots per arribar a treure un producte el màxim de decent possible. No volem que passi com en moltes hackathons d'empreneduria on es divideixen esforços. Es vol arribar a un MVP (minimum value product) completament finalitzat, production ready de veritat.

És possible participar remotament?

A menys que ja es tingui un equip prèviament tancat, només es podrà participar presencialment. Si es donés aquesta situació, demanem que el participant es comprometi a tancar les tasques que assumeixi en els temps acordats amb l'equip, ja que la comunicació en remot pot ser molt fluida o molt problemàtica.

Què cal portar?

En principi tot el que creguis que necessitaràs per desenvolupar la teva "tasca". En principi un portàtil, papers, boli, ... semblen bastant indispensables, però cadascú el que necessiti. Si vols portar hardware per innovar en la teva part del projecte i fer un módul nou, també és una opció vàlida.

Què s'ha fet altres anys?

A les edicions passades vam desevolupar:

  • 2017. Prototip de casa intel.ligent. Info i fotos de la jornada al blog de tecnoateneu
  • 2016. Una aplicació per trobar companys de viatge i compartir experiències.
  • 2015. Una eina per donar a conèixer ofertes de feina a les xarxes socials i que alhora era facilitador de confiança entre candidat i contractant (https://www.youtube.com/watch?v=60ne1qGH91I)
  • 2014. Gestor d'opinions sobre les compres en e-commerce online. (https://vimeo.com/88540674)